ContactLinksForumMediaTeamAgendaHomeNieuws

04-06-2006 Italië wint 2e ASRWC race op Zolder!

De 2e race in de Armaroli SimRacing WorldCup is gewonnen door Italië, met achter het stuur van de Italiaanse-bolide, David Greco!
Hij was in een spannende race Zweden, met coureur Joakim Bengtsson, te snel af die op zíjn beurt de winnaar van de laatste race, Patrick Heri van Zwitserland, achter zich liet.

De 19jarige Stephane heeft de race als dramatisch ervaren; één die hij niet snel zal vergeten. Hij had voor een prima startplek gezorgd, positie 7, maar vlak nadat het rode licht uitging sloeg het noodlot voor hem toe. Zijn nieuwe Logitech stuur begaf het! Al voor de eerste bocht moest hij het circuit verlaten.
Positief en bovendien veelbelovend is het om te zien dat Stephane, qua racesnelheid, de top 5 kan bijhouden. Er komt dus een moment waarin het Oranje-boven zal gaan worden!

Nu is er een kleine zomerstop voor de league. Dit in verband met de vele sportevenementen deze zomer, en dat de organisatie achter de schermen de prestaties tot nu toe kunnen evalueren en eventueel kunnen verbeteren.

We zien jullie graag terug op 12 Augustus wanneer de 3e race van het seizoen op het programma staat. Wederom zullen we die race live gaan uitzenden!

Home - Nieuws - Agenda - Team - Media - Forum - Links - Contact