ContactLinksForumMediaTeamAgendaHomeNieuws

14-08-2006 Sterke start Patrick niet beloond

Wat eruit zag als een vliegende start werd helaas niet beloond met een podium plaats, bij het debuut van Patrick de Wit in ASRWC.
Patrick startte zijn eerste race vanaf een keurige 6e plaats (van de 22 landen die van start gingen) en lag na de eerste bocht al direct op een 2e plaats en kon de uiteindelijke winnaar, David Greco van Italië, goed bijhouden. Tot het noodlot toesloeg. Patrick verloor de controle over zijn wagen, en verloor daardoor zijn achtervleugel. Gelukkig kon hij de pits bereiken en kreeg hij een nieuwe achtervleugel. Zijn race kon hij daarna vervolgen om uiteindelijk toch nog punten te scoren voor Nederland met een keurige 11e plaats!
Italië met David Greco, won ook deze race overtuigend, net als de race op Zolder (België). Patrick Heri, winnaar van de allereerste ASRWC-Race op Zandvoort (Nederland), finishte op een keurige 2e plaats. De grote verrassing van dit weekend was de Zuid-Afrikaan Zaahir Essa; hij eindigde zijn eerste race op een mooie 3e plaats en bezorgde zo gelijk zijn land en team de eerste podiumplaats.

De volgende race is al op 19 Augustus. Er wordt dan gereden op het historische circuit van Silverstone (Engeland). Uiteraard zal ook deze race, live en voorzien door de twee enthousiaste commentatoren van ASRWC, via onze site te zien zijn!

Race-uitslag Laguna Seca (Amerika):

01) Italië
02) Switzerland
03) Zuid-Afrika
04) Hongarije
05) Brazilië
06) Oostenrijk
07) Noorwegen
08) Duitsland
09) Argentinië
10) Great Britain
11) Nederland
12) België
13) Venezuela

Home - Nieuws - Agenda - Team - Media - Forum - Links - Contact