ContactLinksForumMediaTeamAgendaHomeNieuws

17-09-2006 Nederland eindigt 6e in Spaanse GP!

Eindelijk! Het zat eraan te komen en 't is nu een feit: de oranje-bolide van Nationteam Nederland is dankzij Stephane in de punten gekomen! Na een aantal races met pech, mocht deze hardwerkende coureur dan nu de welverdiende punten in de wacht slepen voor zijn land en team. Een prima race, eindigend op een prachtige 6e plek is natuurlijk iets om te vieren. Bij deze feliciteren wij Stephane dan ook met het behalen van deze mooie plaats, overigens net achter Spanje die 5e werd in hun thuisrace.

De race is wederom gewonnen door een sterk Zuid Afrika, Hongarije werd 2e en verrassend 3e werd Frankrijk (die als 8ste van start ging), en voor het eerst in de punten kwam Nigeria, met een mooie 4e plaats.

De eerst volgende race is 23 September op de Nürburgring; een thuisrace voor Duitsland. Voor Nederland zal Stephane dan wederom achter het stuur kruipen van zijn oranje-bolide om ongetwijfeld weer het beste uit de wagen te halen.
Dus... tot zaterdag 14.00 uur op deze site, wanneer de uitzending begint. De race start om 14.30 uur en zoals gewend: alles Live!

Home - Nieuws - Agenda - Team - Media - Forum - Links - Contact