ContactLinksForumMediaTeamAgendaHomeNieuws

15-10-2006 Stéphane 4e in Canada!

De prima samenwerking, d.m.v. oefensessies in de afgelopen week, van onze coureurs Stéphane en Mark, werd op het circuit in Canada uiteindelijk met een prima score door Stéphane afgerond voor Nationteam Nederland. Door niet alleen te finishen op de 4e plek voor Nederland, maar daarmee ook door het zetten van een persoonlijke prestatie in een live-race, kan deze sympathieke coureur met trots terugkijken op een geslaagde race.

Stéphane Roualt die in de twee races hiervoor al 2x achter elkaar op een niet onverdienstelijke 6e plaats is geëindigd, heeft dit keer wederom het achterste van zijn tong laten zien. Gestart vanaf de 7e plek en na een fantastisch gereden race, mocht hij dit keer plek 4 achter zijn naam noteren. Proficiat!
Als derde gefinisht is Zweden en daarvoor mocht op de 2e plek Spanje de zwart-wit geblokte vlag zien zwaaien.
De overwinning ging dit keer naar de Zuid Afrikaan Zaahir Essa, die afstand neemt op Italië die door een crash na een inhaal actie op Zuid Afrika, uiteindelijk op een 5e plek finishte.

Fans en belangstellenden hebben ook deze race weer live kunnen volgen en zullen ongetwijfeld ademloos en met veel plezier naar de verrichtingen hebben gekeken van Stéphane en de andere rijders.

Volgende stop: nog niet bekend. Zodra we weten waar de race gaat plaatsvinden zullen we dit hier melden.

Home - Nieuws - Agenda - Team - Media - Forum - Links - Contact