ContactLinksForumMediaTeamAgendaHomeNieuws

26-11-2006 Italië eerste winnaar Armaroli SimRacing WorldCup!

Italië mag zich vanaf 26 november 2006 met grote overtuiging kampioen noemen van de eerste Armaroli SimRacing WorldCup. Met maar liefst 28 seconden voorsprong op Zuid-Afrika, die ook een prima race reed en dus een mooie 2e plek wist te behalen, wist David Greco voor Italië op het circuit van Interlagos (Brazilië) deze race te winnen. De derde plaats in de race, is verrassend gegaan naar Noorwegen. Zwitserland, die in de NationsRanking 3e eindigde, finishte de race als 7e.
Hiermee is officieel een einde gekomen aan de eerste succesvolle ASRWC-league, die door iedereen met plezier en enthousiasme is ontvangen en gereden.

Onze eigen Oranje-coureur Stéphane reed in deze laatste race gelijk zijn sterkste race van het seizoen! Dankzij de Live-uitzending waren we allemaal getuige van zijn prima race: hij vocht zich van een 11e startplek naar een keurige 5e plaats en wist die vast te houden tot de finishvlag. We moeten de officiële uitslag natuurlijk nog afwachten maar er zit een mogelijkheid in dat door dit goede resultaat van Stéphane, Nederland 6e kan gaan eindigen in het kampioenschap! Het gaan nog spannende dagen worden.
Verder kunnen we hierbij bevestigen dat de teamleiding na de race heeft besloten dat Stéphane in 2007 de nummer 1 coureur van NationTeam Nederland wordt!

Race uitslag Interlagos (Brazilië):

01) Italië
02) Zuid Afrika
03) Noorwegen
04) Hongarije
05) Nederland
06) Zweden
07) Zwitserland
08) Brazilië

Uitslag NationsRanking:

01) Italië
02) Zuid Afrika
03) Zwitserland


De eerst volgende race van het nieuwe seizoen staat voorlopig gepland op 3 Maart 2007. Tot die tijd zal de organisatie de voorbereidingen treffen om goed van start te gaan in het nieuwe seizoen.
We willen hierbij iedereen die (al dan niet rechtstreeks) betrokken waren bij ASRWC, hartelijk bedanken voor alle support en 't nooit aflatende vertrouwen in Nationteam Nederland. Mede hierdoor zien we het 2e ASRWC-seizoen vol enthousiasme tegemoet.

Als er nieuws is zullen we dit zeker op de site melden en zien iedereen graag weer bij de races in 2007!

Home - Nieuws - Agenda - Team - Media - Forum - Links - Contact