ContactLinksForumMediaTeamAgendaHomeNieuws

01-12-2006 Nationteam Nederland valt 3x in de prijzen!

Het Armaroli Simracing Worldcup seizoen is afgelopen, maar helemaal ten einde was het nog niet; er kon nog op 5 awards gestemd worden die dan toegewezen zouden worden aan diegene die de meeste voorkeursstemmen zou krijgen. Het wachten was dus op de uitslag wie zich gelukkig mocht prijzen deze 'pluim' in ontvangst te mogen nemen. De stemmen mochten uitgebracht worden door alle betrokkenen van de ASRWC-league, d.w.z.: de seatholders, simracers, admins en de pers, op alle vijf de categorieën.

De categorieën waar ze hun stem op konden uitbrengen waren:

1) Meest talentvolle simracer
2) Meest talentvolle seatholder
3) Meest eerlijke land
4) Beste ASRWC-Race van het seizoen
5) Mooiste NationTeam-auto

Inmiddels zijn de stemmen geteld en is de uitslag bekendgemaakt : NationTeam Nederland blijkt maar liefst 3x in de prijzen te zijn gevallen! De meeste stemmen zijn gegeven op de volgende categorieën:

* Meest talentvolle seatholder: Déthan Rootring
* Meest eerlijke land: Nederland
* Mooiste NationTeam-auto: Nederland


"We zijn hier natuurlijk erg blij mee", aldus de Nederlandse seatholder, Déthan Rootring. "Het is een prachtige bekroning op veel werk, doorzettingsvermogen en vertrouwen hebben én houden, maar vooral een prachtige tijd! We hebben een hele mooie league opgezet met elkaar waarin we met met veel plezier, maar vooral met trots voor ons land, strijden voor de eer. Want winnen is natuurlijk wel waarvoor we rijden", lacht Déthan. Hij vervolgt: "Er zijn nieuwe vriendschappen gesloten en anderen juist meer verstevigd. De league heeft de wereld een beetje dichter bij elkaar gebracht. We hebben laten zien dat we met elkaar in goede harmonie kunnen samenwerken op professionele basis maar dat het prima gecombineerd kan worden met plezier en respect; precies waar ASRWC voor staat. Ik wil dan ook iedereen hartelijk bedanken voor de geweldige eerste ASRWC-league! Het is dankzij deze bijzondere samenwerking dat ik weet dat iedereen de tijd niet kan afwachten de meest belangrijke woorden weer te horen: Gentlemen, for the proud of your Nation: start your engines!", eindigt hij enthousiast.


Rest nog de vermelding waar de andere 2 prijzen zijn gevallen:

* Beste ASRWC-race van het seizoen: Canada / Montreal.
* Meest talentvolle simracer: de kampioen van ASRWC, David Greco, coureur van Nationteam Italië.

Tevens kunnen wij met trots melden dat NationTeam Nederland in haar eerste seizoen op een keurige 8ste plaats is geïndigd in de NationsRanking waarin totaal 28 landen punten hebben gescoord.

De top 10:

01: Italië
02: Zuid Afrika
03: Zwitserland
04: Hongarije
05: Spanje
06: Brazilië
07: Zweden
08: Nederland
09: Oostenrijk
10: Frankrijk

Home - Nieuws - Agenda - Team - Media - Forum - Links - Contact