ContactLinksForumMediaTeamAgendaHomeNieuws

01-12-2006 ASRWC druk in voorbereiding

De organisatoren van ASRWC, Armaroli.com zijn achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen van de Armaroli SimRacing WorldCup 2007.
Het jaar 2006 was, behalve natuurlijk een fantastisch begin van deze nieuwe (unieke) serie, ook een leerjaar voor alle betrokken partijen. En na evaluatie weet de organisatie welke punten op de agenda komen om van seizoen '07/'08 een nog groter succes te maken. Ook zijn ze druk bezig met onderhandelingen met sponsoren voor het nieuwe seizoen (*Logitech, AOC & Naturalpoint.com*, red.) om op professionele basis verder te kunnen gaan.
De planning is dat er (uiterlijk) vanaf September, wellicht Oktober, geracet zal gaan worden. Tegen die tijd zal alles in orde zijn om er een super seizoen van te maken!

De jongens van NationTeam Nederland zitten onderhand ook niet stil. Zij zullen zich voorbereiden op 't nieuwe ASRWC seizoen door te gaan racen in diversen andere online leagues. Zo zal Stéphane voor een Nederlands virtual F1 team in de league Formula SimRacing gaan testen en races rijden in de talenten-divisie van die league. Sebastian zal testrijden voor het Duitse team Twister Racing, en nieuweling Nick volgt seatholder Déthan naar het Formula SimRacing World Championship team uit Portugal: GhostSpeed Racing Team, waar Déthan team manager van is, samen met de seatholder van NationTeam Portugal: Pedro.
Kortom, er wordt niet stil gezeten in de simrace-wereld en Nederland laat internationaal gezien, van zich horen!

Uiteraard zullen wij u op deze site ook op de hoogte houden van de ontwikkelingen van de Nederlanders die actief zijn in de Formula SimRacing League, dat gezien wordt als de virtuele F1 league van de wereld!

Home - Nieuws - Agenda - Team - Media - Forum - Links - Contact