ContactLinksForumMediaTeamAgendaHomeNieuws

23-07-2007 ASRWC-leden doen mee aan Endurance races

De leden van ASRWC (Armaroli SimRacing WorldCup) zitten niet stil. Ter promotie van de league, heeft de mede oprichter van ASRWC en seatholder van team Nederland, een Endurance-team opgericht onder de naam Armaroli Racing. In dit team mogen uitsluitend deelnemers van ASRWC meedoen in lange afstandraces die live via internet worden uitgezonden.

Eind Mei heeft Armaroli Racing (met onder andere team Nederland coureurs Stéphane Rouault en Mark Aalberts) meegedaan aan de eerste online 24-uurs. Door een pechvolle race werd het team uiteindelijk 11e van de 35 teams die hieraan deelnamen. Het team liet in deze race top 3 tijden noteren.

Op 7 Juli was er opnieuw een Endurance event waar Armaroli Racing hoopte op betere tijden. Helaas was er weer veel pech. Na een flinke crash aan het begin van de race, zakte het team van plek 3 terug naar plek 12. Maar door doorzettingsvermogen van de teamleden (Stephane Rouault en Darius Trinka, uit Litouwen) knokte het team zich terug naar een zeer welverdiende en
keurige 4e plaats.
Van de ruim 35 teams die ook aan dit event meededen, noteerde Armaroli Racing wederom top 3 tijden gedurende de hele race.

Op 8 September hoopt Armaroli Racing op revanche. Dan zal het team waarschijnlijk gaan deelnemen aan de bekende 12-uurs race op het circuit van Daytona. Het team - bestaande uit Stéphane Rouault, Mark Aalberts, Darius Trinka en Sergio Casalins van team Spanje - is dan versterkt door deelname van de Italiaanse wereldkampioen van ASRWC: David Greco.

Exacte tijden van de uitzending zullen bekend gemaakt worden op de site!

Home - Nieuws - Agenda - Team - Media - Forum - Links - Contact